carports prijzen

Carports

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn?

Download hier de folder

Bent u benieuwd wat uw nieuwe carport moet gaan kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Carport prijzen

SeGeKo plaatst uitsluitend duurzame aluminium carports, omdat deze een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding hebben. Elke carport wordt door ons op maat gemaakt in onze eigen werkplaats. De prijs van een carport is daarbij afhankelijk van een heleboel factoren.

Type carport

Allereerst wordt de carportprijs bepaald door het basistype. Carports zijn onder te verdelen in verschillende carporttypes, waarbij een hangende carport bijvoorbeeld goedkoper is dan een vrijstaande carport, omdat er dan geen staanders geplaatst hoeven te worden.

Lengte, breedte en hoogte van een carport

De kosten van een carport worden vervolgens door de maten bepaald. Binnen de verschillende basistypes zijn er verschillende lengtes en breedtes mogelijk. Als standaardlengte hanteren wij 5000 mm of 6000 mm. Bij een enkelvoudige carport zijn de standaardbreedtes 2400 mm, 2750 mm, 3100 mm, 3450 mm en 3800 mm. Voor een dubbele carport zijn de standaardbreedtes 4650 mm, 5350 mm, 6050 mm, 6750 mm en 7450 mm. De doorrijhoogte van de carport is doorgaans 2220 mm. Uiteraard zijn er ook afwijkende maten mogelijk bij SeGeKo. De dragende constructie wordt voor elke klantwens op maat gemaakt.

Basisprijs carport

In onze basisprijzen gaan wij uit van een van de standaard afmetingen, het leveren en monteren van de carport (inclusief BTW), een verzinkte stalen onderbouw, gemoffelde bovenbouw (poedercoating) in de kleur RAL7042 (verkeersgrijs) en blank veiligheidsglas.

Moffelen

Extra opties voor de carport hebben uiteraard ook invloed op de prijs. Tegen meerprijs kan ook de onderbouw en kapconstructie in uw eigen kleur (RAL) gemoffeld worden. Moffelen wil zeggen dat het materiaal behandeld wordt met een speciale lak die in een oven wordt gedroogd. Hierdoor ontstaat een zeer harde deklaag. Voor de bovenbouw heeft u de keuze uit meer dan 200 RAL-kleuren.

Vuilafstotende coating

Het veiligheidsglas kan worden geleverd met een vuilafstotende “nano coating” op de buitenzijde van het glas. Zo heeft u minder schoonmaakwerk. De werking van deze coating wordt voor 10 jaar gegarandeerd. Door deze coating wordt het glas superglad, waardoor vuil niet meer hecht aan het glas. Bij een regenbui wordt het glas dan schoongespoeld. Dat scheelt enkele malen per jaar het schoonmaken van het glasdak.

Gekleurde dakbeglazing

Het glasdak kan in ook in een andere kleur geleverd worden. Mogelijke kleuren zijn:

  • Brons
  • Groen
  • Grijs
  • Blauw

De meerprijs van gekleurde dakbeglazing is afhankelijk van de lengte en breedte van de carport. Voor meer informatie, zie de carport specificaties.

Carportverlichting

Wij kunnen halogeenverlichting in de liggers monteren voor extra sfeer, comfort en veiligheid. Bij een enkele carport gaan wij uit van twee inbouwspots per ligger, bij een dubbele carport van vier inbouwspots. Uiteraard zijn er ook andere aantallen mogelijk. Voor meer informatie, zie de carport verlichting.

Levering en montage

Binnen ons werkgebied is levering en montage bij de basisprijs inbegrepen. Daarbuiten geldt een toeslag. Bekijk de carport specificaties voor meer informatie.

Zoals u kunt lezen zijn er dus nogal wat factoren die de prijs van een carport bepalen. Om een goed en helder kostenoverzicht te kunnen maken, is het belangrijk uw wensen in kaart te hebben. Onze adviseurs kunnen daarbij helpen.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan!

Als u onderstaand formulier invult nemen wij spoedig contact met u op.