carports specificaties

Carports

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn?

Download hier de folder

Bent u benieuwd wat uw nieuwe carport moet gaan kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Carport specificaties

Dit zijn de standaard maten van onze carports. Zowel lengte, breedte als hoogte zijn uiteraard op aanvraag in alle afmetingen verkrijgbaar.

Types Vrijstaand / Kopgevel aanbouw / Zijaanbouw / Vrijhangend
Buitenmaat enkele carport 2400 mm / 2750 mm / 3100 mm / 3450 mm / 3800 mm
Buitenmaat meervoudige carport 4650 mm / 5350 mm / 6050 mm / 6750 mm / 7450 mm
Totale hoogte ca. 2650 mm
Doorrijhoogte ca. 2220 mm

Constructie onderbouw

De onderbouw, van thermisch verzinkt staal middels dompel procedure, wordt voor iedere carport op maat gemaakt. Verlenging van kolommen en/of liggers is mogelijk. Optioneel kan de staalconstructie worden voorzien van een 2 laags poedercoating-systeem in elke standaard kleur volgens de RAL-waaier.

Constructie bovenbouw

De bovenbouw bestaat uit aluminium profielen, voorzien van poedercoating in de standaard RAL-kleur 7042 (verkeersgrijs). Poedercoating wordt aangebracht ter bescherming en verfraaiing van het materiaal, is één van de meest milieuvriendelijke oppervlaktebehandelingen en verzekert de carport van een lange levensduur. U kunt een keuze maken uit meer dan 200 RAL-kleuren. Speciale kleuren op aanvraag.

Fundering

Nastelbare betonpoeren met een gewicht van ca. 50 kg per poer voor een enkele carport. Voor een dubbele carport een gewicht van ca. 90 kg per poer.

Hemelwaterafvoer

De afvoer van het hemelwater gebeurt door aansluiting op een bestaand systeem of langs de staanders in een grindput. De muurafdichting zal geschieden door middel van rubberprofielen (spatwaterdicht).

LED verlichting

De carport kan tegen meerprijs voorzien worden van led verlichting. De inbouwspots worden op functionele wijze geïntegreerd in de liggers en zijn leverbaar in de kleur aluminium. De verlichting wordt inclusief inbouwspots, transformator, lichtbronnen 20 watt, tijdklok en aansluitsnoer geleverd. Op eenvoudige wijze kan de verlichting op een stopcontact aangesloten worden.

Bij een enkele carport worden er twee inbouwspots per ligger gemonteerd, en in een dubbele carport worden er vier inbouwspots per ligger gemonteerd. Op speciaal verzoek kan dit aantal worden aangepast.

Dakbeglazing

De dakbeglazing bestaat uit gehard (security) veiligheidsglas, 4 mm dik, in standaard blanke uitvoering. Optioneel kan dit veiligheidsglas worden voorzien van een vuilwerende Flexotop behandeling.

Levertijd

De levertijd bedraagt voor de standaard lengte en standaardkleuren RAL 9001 (crèmewit) of RAL 6009 (donkergroen) slechts 5-6 werkweken. Voor overige RAL-kleuren of afwijkende maten is de levertijd 6-8 werkweken. De levertijd gaat in na ontvangst van eventueel benodigde vergunningen en na ontvangst van betaling van de eerste factuur.

Vergunningen

Eventueel benodigde vergunningen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Lees meer over de bouwvergunning voor een carport

Gratis levering en montage

Uw carport wordt binnen de aangegeven regio (zie kaart) gratis aan huis geleverd en gemonteerd. Aan de zuidzijde begrenst door de A1. Buiten de aangegeven regio geldt een toeslag. Deze is op aanvraag.

Garantie

  • 5 jaar garantie op montage en glasbreuk als gevolg van fabricage- en montagefouten
  • 5 jaar garantie op de coating volgens de Qualicoatnorm *
  • 1 jaar garantie op de verlichting met uitzondering van de lichtbronnen.

* Indien blijkt dat er zonder toestemming van SeGeKo in de staalconstructie is geboord, vervalt de garantie.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan!

Als u onderstaand formulier invult nemen wij spoedig contact met u op.

Laat dit veld blanco
Vertel ons gerust hoe uw droomcarport eruit ziet.