serres

serres

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn?

Download hier de folder

Bent u benieuwd wat uw nieuwe serre moet gaan kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

serres

Zou u het ook zo heerlijk vinden om het hele jaar van de zon te kunnen genieten? Buiten kan het er nog te koud voor zijn. Alleen u heeft de mogelijkheid wel, want u heeft een serre van SeGeKo, een serre met een groot glasoppervlak waardoor de zon al snel naar binnen kan. U kunt dus nu al volop genieten. U heeft een vrij uitzicht op de tuin en kunt zien wat er in de tuin groeit en bloeit. Het is net of u er tussenin staat. ……..U geniet.

Een serre wordt vaak gekozen als uitbreiding van het woongenot. Het kan gezien worden als een natuurlijke schakel tussen de tuin en het huis. Door de grote hoeveelheid glas heeft u een vrij uitzicht naar buiten en komt veel licht binnen.

De zon komt binnen door het glas en kan daarna zijn functie als warmtebron laten gelden. Onze modere technieken hebben er voor gezorgd dat de serre geen energieverslinder of broeikas is geworden. Een aangename lichte ruimte, ook als de zon niet schijnt. Denk bijvoorbeeld aan de rust met een goed boek, het ontbijt met de kinderen, gezellig thee drinken met vriendinnen of heerlijk uitgebreid dineren met vrienden, genietend van de avondschemering.

De serres worden van aluminium gebouwd. Het materiaal van de serre is slechts een logisch gevolg van de keuzes die tijdens het ontwerpen gemaakt worden en de hedendaagse eisen met betrekking tot levensduur en onderhoud. Zo kan bijvoorbeeld een serre ontstaan met een aluminium dakconstructie, met een bouwstijl uit de jaren ’20 en ’30 en met kleuren die binnen en buiten verschillen. Of strak en functioneel.

Het met u gemaakte ontwerp kan de gehele en/of bouwkundige realisatie van de serre door SeGeKo worden uitgevoerd. Voordat de serre bij uw huis geplaatst wordt, wordt deze in de fabriek in zijn geheel opgebouwd. Zodoende komt men bij het plaatsen nooit voor onverwachte problemen te staan. Hierdoor is er ook de mogelijkheid voor u als klant om voor het eerst uw serre in uiteindelijke versie, in de fabriek te bezichtigen. Hiernaast begeleidt SeGeKo uiteraard het werk dat wordt uitbesteed aan een installateur of een hovenier. U heeft dus ook maar één aanspreekpunt, vóór, tijdens en na de realisatie van uw serre.

Door haar jarenlange ervaring, kan SeGeKo u op dit gebied op een deskundige wijze adviseren over de toepassing van materialen, de vorm, de indeling, de bouwkundige aspecten en het gebruiksgemak om het door u gestelde gebruiksdoel te bereiken. “Zoveel mensen, zoveel wensen”. Daarom kan ook uw droomserre realiteit worden, want met maatwerk is immers vrijwel alles mogelijk. Een serre is als een maatpak.

Het proces van ontwerpen, kijken, overleggen en kiezen moet overzichtelijk zijn. Daarom werkt SeGeKo met een eigen ontwikkeld stappenplan, wat duidelijk en overzichtelijk is. Voor elke stap en graad van uitvoering of accessoire wordt vooraf vrijblijvend een prijs opgegeven en afgesproken welke werkzaamheden of leveringen daarvoor worden gedaan. Zo kunt u zelf de kwaliteit, de uitvoeringsverhouding en de prijs van uw serre beïnvloeden. Mocht er een bouwvergunning vereist zijn, dan zullen wij het aanvragen van de vergunning voor u verzorgen.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan!

Als u onderstaand formulier invult nemen wij spoedig contact met u op.

Contactformulier Serre