serres

serres

Benieuwd NAAR ALLE MOGELIJKHEDEN?

Download hier de folder

Bent u benieuwd naar een kostenplaatje voor uw droomserre? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

serres

Buiten kan het te koud zijn, maar met een serre van Segeko kunt u het hele jaar door heerlijk van de zon genieten. Met de grote glasoppervlakken schijnt de zon prettig naar binnen waardoor de warmte aangenaam naar binnen komt. En met het vrije uitzicht op de tuin kunt u precies zien wat er allemaal groeit en bloeit. Met een serre is het net alsof u middenin uw tuin staat.

  • Wij maken uw serre op maat
  • Vervaardigd uit eigen fabriek
  • Montage door onze eigen vakmensen
  • Jarenlange ervaring met de bouw van serres

Heerlijk genieten met een serre op maat

Met een serre heeft u dé perfecte uitbreiding op uw woongenot gevonden. Het is een natuurlijke schakel tussen de tuin en uw huis. Met de grote hoeveelheid glas komt er veel warmte naar binnen, maar met moderne technieken zijn onze serres geen energieverslinders of broeikassen. Met een serre van Segeko bent u verzekerd van een aangename en lichte ruimte. De perfecte plek om heerlijk een goed boek te lezen, te ontbijten met de kinderen of om gezellig thee te drinken met vriendinnen.

Een hoogwaardige serre uit eigen fabriek

Onze hoge kwaliteit serres worden vervaardigd uit aluminium. Met dit materiaal spelen wij in op de hedendaagse eisen op het gebied van levensduur en onderhoud. Bovendien is het met deze serres mogelijk om bij iedere huisstijl een passende oplossing te bieden. Of het nu gaat om een hypermoderne woning, of een woning uit de jaren ’30. Met aangepaste constructies en slim gebruik van kleuren is er een serre voor iedereen.

Samen met u gaan we op zoek naar een ontwerp dat bij uw wensen past. Vervolgens nemen wij de gehele bouwkundige realisatie voor u uit handen. In de fabriek bouwen wij uw serre in zijn geheel op. Daardoor is het voor u mogelijk om uw definitieve serre alvast in onze fabriek te bezichtigen. Vervolgens zullen wij de serre vakkundig bij u komen monteren. Ook het werk dat wordt uitbesteed aan bijvoorbeeld een installateur of hovenier zullen wij professioneel begeleiden. U heeft continue één aanspreekpunt. Voor, tijdens en na de realisatie van uw droomserre.

Kies vandaag nog voor een serre van Segeko

Met onze jarenlanger ervaring in serres adviseren wij u graag op over de toepassing van materialen, vormen en indelingen en de bouwkundige aspecten. Samen met u gaan we op zoek naar een serre die perfect aansluit bij uw wensen. Uw droomserre kan bij ons realiteit worden en met ons maatwerk is alles mogelijk.

Wij maken het proces van wensen doornemen, ontwerpen en beslissen overzichtelijk. Stap voor stap berekenen wij een vrijblijvende prijs voor uw droomserre, zodat u precies naar uw mogelijkheden kunt laten bouwen. En mocht u een bouwvergunning nodig hebben? Dan zullen wij dit voor u verzorgen. Wanneer komt u eens langs om uw droomserre te bespreken?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op en of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Laat dit veld blanco
Vertel ons gerust wat uw wensen zijn.

Naam(Vereist)
Adres