carport bouwen

Carports

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn?

Download hier de folder

Bent u benieuwd wat uw nieuwe carport moet gaan kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Carport bouwen

Uw gewenste carport kunt u door ons laten bouwen. Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan naar onze showroom. In onze showroom vindt u opstellingen van verschillende typen carports. Zo kunt u een goede indruk krijgen van een bepaalde carport. Daarnaast geven wij u graag advies om uw wensen te realiseren.

Wat hebben wij van u nodig

Om u goed te adviseren, hebben wij enkele gegevens van u nodig. Wilt u de maten van de carport en eventueel een foto van uw huis meenemen? Op deze manier kunnen wij onder andere de meest geschikte kleur en prijs met u bespreken. In een later stadium komen wijbij u thuis de productiematen vastleggen.

Bouwvergunning voor carport

Een carport valt conform de huidige woningwet in veel gevallen onder vergunningsvrijebouwwerken. U bent dus in de meeste gevallen geen vergunning nodig. Wij adviseren u altijd uw wensen te toetsen bij de afdeling bouw- en woningtoezicht van uw gemeente. U vindt ook informatie op de website van de Rijksoverheid.

U kunt online een check doen of u een vergunning nodig hebt en deze eventueel direct indienen bij uw gemeente. Ga hiervoor naar de website van het omgevingsloket.

Eventueel benodigde vergunningen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Wij kunnen eventueel wel de aanvraag voor u verzorgen. Dit kunnen wij tegen de geringe kosten van € 175,- het benodigde tekenwerk en formulieren voor u verzorgen. De legeskosten verschillen per gemeente, deze komen altijd voor uw rekening.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan!

Als u onderstaand formulier invult nemen wij spoedig contact met u op.

Laat dit veld blanco
Vertel ons gerust hoe uw droomcarport eruit ziet.