Veranda's en terrasoverkappingen

Met de hoge kwaliteit veranda’s en terrasoverkappingen van Segeko brengt u de avonden van het vroege voorjaar tot diep in het najaar heerlijk op het terras door. Van een op maat gemaakte veranda tot een complete tuinkamer: bij Segeko zorgen we ervoor dat uw tuin de upgrade krijgt die het verdient.

Veranda's

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Download onze folder

Bent u benieuwd naar de kosten van een veranda of terrasoverkapping? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Veranda's en terrasoverkappingen

Wanneer de eerste zonnestralen zich in het vroege voorjaar aandienen dan wilt u hier natuurlijk volop van kunnen genieten. Vaak is het dan nog behoorlijk fris om buiten te zitten en ook tijdens de zomeravonden kan het behoorlijk afkoelen. Met een veranda of terrasoverkapping van Segeko zit u heerlijk warm en droog in uw eigen tuin. De optionele inbouwspots maken de veranda helemaal compleet en geven uw overkapping die luxe uitstraling. Perfect om volop en sfeervol te genieten van zo’n heerlijke avond. Het is bovendien een zeer geschikte plek om uw tuinmeubelen onder te stallen tijdens de winter. Voor welke veranda op maat gaat u?

Kies voor een hoogwaardige aluminium Easyroof veranda

De op maat gemaakte Easyroof veranda wordt gemaakt van onderhoudsarm aluminium, is robuust uitgevoerd en kwalitatief volgens de hoogste standaarden. Hij kent een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. De overkapping bevat speciale Zwitserse 16 mm polycarbonaat dakplaten die zon en warmte reguleren, zodat u met veel zon profiteert van schaduw en bij somber weer geniet van veel licht. De platen kennen een lange levensduur, zijn onbreekbaar en hebben een hoge isolatiewaarde.

Deze schitterende veranda is in 13 kleuren leverbaar en wordt altijd op maat voor u gemaakt. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en beglazing. De Easyroof wordt door onze ervaren vakmannen deskundig bij u gemonteerd. 

 Snel genieten van uw Easyroof-veranda:

  • Op maat gemaakt en dus in iedere situatie toepasbaar.
  • Nagenoeg geen licht verlies.
  • Onderhoudsarm.
  • Korte montage tijd.
  • Ook te gebruiken als carport.

Dakbedekking

Als uitgangspunt wordt in alle veranda systemen 16 mm opaalkleurige polycarbonaatplat toegepast. Dit materiaal brengt verschillende voordelen met zich mee:

  • Lange levensduur
  • Onbreekbaar
  • Zelf zonwerend regulerend
  • Hoge isolatie waarde
  • Bij donker weer een hoge lichtdoorlatendheid

Of kies voor de vele verschillende soorten glas. Hierover kunnen wij u uitgebreid informeren.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan!

Wanneer u het onderstaande formulier invult nemen wij spoedig contact met u op.

Laat dit veld blanco

Naam(Vereist)
Adres