carports

Wilt u ook altijd droog in en uit uw auto kunnen stappen? Nooit meer last hebben van bevroren of beslagen ruiten?

Carports

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn?

Download hier de folder

Bent u benieuwd wat uw nieuwe carport moet gaan kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Carports en overkappingen

Wilt u ook altijd droog in en uit uw auto kunnen stappen? Nooit meer last hebben van bevroren of beslagen ruiten? Uw auto beschermen tegen vuil en het weer? Met het flexibele carportsysteem van SeGeKo bent u verzekerd van een duurzame toegang, overkapping of carport die er ook nog eens zeer fraai uitziet. Daarnaast is de beglazing van onze carports ook van echt glas. Dit zorgt voor goede lichtinval.

Wij bouwen en plaatsen uw carport helemaal zelf; u heeft dus maar met één partij te maken. De carport kan zowel vrijstaand als aangebouwd geplaatst worden. En dankzij onze jarenlange ervaring ook nog eens in zeer korte tijd

Voordelen van een carport van SeGeKo

Duurzame en onderhoudsarme constructie

5 jaar garantie op montage, coating en glasbreuk als gevolg van fabricage- en montagefouten

Ingebouwde halogeenverlichting mogelijk

Constructie leverbaar in de meeste RAL-kleuren

Transparant, gekleurd of veiligheidsglas

Uitvoering op maat mogelijk

Van productie tot montage door SeGeKo uitgevoerd

Snelle levertijd van 5-8 werkweken

Onderhoudsarm, degelijk en veilig

Het SeGeKo systeem is vervaardigd van zeer duurzame en onderhoudsarme materialen. Voor de dragende constructie wordt thermisch verzinkt staal gebruikt, voor de dakconstructie is dit aluminium. De bovenbouw is voorzien van poedercoating, waarop 5 jaar garantie wordt verstrekt. De gehele constructie kan desgewenst in uw eigen RAL kleur gemaakt worden. Ook de beglazing is degelijk en veilig. Door het gebruik van transparant veiligheidsglas blijft een goede lichtinval gewaarborgd. In de liggers kan halogeenverlichting geplaatst worden voor meer comfort, veiligheid en sfeer.

Contactformulier Carport