carports
Carports

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn?

Download hier de Carports folder

Bent u benieuwd naar de kosten van uw droomcarport? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Carports en overkappingen op maat

Met een carport of overkapping op maat van SeGeKo beschermt u uw auto tegen vuil en het weer. Ons flexibele carportsysteem verzekert u van een duurzame toegang, overkapping of carport die er ook nog eens zeer fraai uitziet. Bovendien is de beglazing van onze carports ook van echt glas. Dit zorgt voor een fraaie lichtinval. Bekijk onze mogelijkheden maar eens.

5 jaar garantie op montage en coating

Duurzaam en onderhoudsarm

Op maat gemaakt uit eigen fabriek

Transparant, gekleurd of veiligheidsglas

Snelle levertijd van 5-8 werkweken


Een schitterende carport uit eigen fabriek

Bij SeGeKo hebben wij vakmanschap bij de productie van uw aluminium carport hoog in het vaandel staan. Daarom bouwen wij uw nieuwe op maat gemaakte carport in onze eigen fabriek. Met onze jarenlange ervaring hebben wij uw nieuwe carport in een korte tijd klaar. En is uw carport gereed? Dan plaatsen wij hem zelf bij u thuis. Tijdens het hele proces heeft u dus met slechts één partij te maken. Wel zo duidelijk. 

Een onderhoudsarme en veilige carport van aluminium

Een SeGeKo carport op maat wordt vervaardigd uit de allerbeste materialen. Dat betekent ook dat ze duurzaam en onderhoudsarm zijn. Voor de dragende constructie gebruiken wij thermisch verzinkt staal. Voor de dakconstructie passen wij aluminium toe. De bovenbouw is voorzien van poedercoating, waarop wij 5 jaar garantie verstrekken. De gehele constructie kan volledig naar uw wens in een RAL-kleur gespoten worden. Ook de toegepaste beglazing is degelijk en veilig. Door het gebruik van transparant veiligheidsglas blijft een goede lichtinval gewaarborgd. In de liggers kan fraaie halogeenverlichting geplaatst worden voor meer comfort, veiligheid en sfeer.a

Laat dit veld blanco
Vertel ons gerust hoe uw droomcarport eruit ziet.

Naam(Vereist)
Adres